søndag 25. juli 2010

Helgeprosjekt


Noen ganger er veien fra tanke til handling kort...
Hadde lyst på hvite møbler til den nye plattingen - mellom fire av epletrærne - som husets herre nesten er ferdig med. I stedet for å kjøpe nye, kunne jeg vel like gjerne beise de som står på terrassen og aldri blir brukt (av andre enn kattene). Er det sol, og det er jo gjerne da man spiser ute (!), når gradestokken litt for høyt i vestveggen der terrassen er, rundt middagstider. Derav ønsket om en skyggefull plass mellom epletrærne (uten å måtte flytte møbler for plenklipp to til tre ganger i uka).
Vel, med mann og datter samt hennes kjæreste på Månefestivalen i Fredrikstad, tro Hagemor til. Håndvasket med "Kraftvask" (skjønner ikke helt hvordan høytrykksspyleren fungerer) og skyllet med hageslangen (ganske bra trykk der også). Værgudene var, for èn gangs skyld, på min side! Mens jeg tok den 3 km lange bilturen til kommunesenteret for innkjøp av beis og malerpensler, tørket sola møblene.
Og jeg var i gang!
Hadde nok gjort seg med et tredje strøk, men det er da grenser for arbeislyst også!!!
Er fornøyd, jeg.
Det var slike møbler jeg hadde blinket meg ut hos Plantasjen. Hvis man tenker økonomi, har jeg faktisk 3.500 kr. å bruke på puter.
WOW! Det bli bra!

1 kommentar: